Wie zit in onze crew

 

Wie zit in onze Crew?

The Colourful Crew bestaat uit diverse horecatoppers met een kleurrijke uitstraling en persoonlijkheid. Onze crewmembers zorgen voor een lach op uw gezicht en weten hoe ze de gasten een onvergetelijke avond kunnen bezorgen. Wij houden van en staan voor diversiteit, maar vooral van crewmembers die service & hospitality hoog hebben zitten. Wij praten ook niet over medewerkers bediening, maar over een service & hospitality crew dat wij inzetten tijdens evenementen. The Colourful Crew is dan ook gespecialiseerd in het verzorgen van een crew tijdens kleine en grote evenementen in de zakelijke en particuliere markt.

 

The Colourful Crew is een onderdeel van @Noes Eventmanagement & Conceptontwikkeling, gevestigd in Capelle aan den IJssel. Een eventmanagement dat zich richt op Live Communicatie & Eventmarketing en unieke evenementen ontwikkeld en verzorgd voor organisaties in de zakelijke markt. @Noes wil met The Colourful Crew een totale belevenis creëren voor opdrachtgevers omdat een evenementencrew een van de belangrijkste onderdelen is tijdens een evenement.

 

The Colourful Crew houdt van mooie mensen van binnen en buiten en wij plaatsen onze crewmembers niet in hokjes, als ze maar beschikken over een kleurrijke uitstraling en persoonlijkheid. Het enthousiasme straalt er bij onze crewmembers vanaf! Elk evenement heeft weer een eigen belevenis waar wij weer de juiste crewmembers voor inzetten. Wij gaan daarom ook eerst met u in gesprek over het evenement. Wij bespreken graag wat u wilt bereiken met uw evenement en hoe onze crew een toegevoegde waarde kan zijn voor uw evenement. Op basis daarvan verzorgen wij de juiste crewmembers voor uw evenement.

 

Ook crewmember worden van The Colourful Crew?

Wij zijn altijd op zoek naar Colourful Crew Members die onze crew nog kleurrijker willen maken. Ben jij geïnteresseerd om aan de slag te gaan als host (ess), service & hospitality crewmember of als op & afbouwer tijdens evenementen? Stuur dan snel je CV en korte motivatie naar werken@thecolourfulcrew.nl