Wat doet onze crew

 

Wat doet onze Crew?

Alle crewmembers van The Colourful Crew zijn gespecialiseerd in de evenementenbranche. Denk hierbij aan host (ess), service & hospitality crew en het op & afbouwen meubilair en inrichting van evenementen.

 

Host (ess)

Wij verzorgen host (esses) als gastvrouwen en gastheren bij de ontvangst, tijdens en na het evenement. Een host (ess) ben je niet zomaar. Onze Colourful Crew host (esses) zijn kleurrijke personen met de juiste uitstraling en persoonlijkheid die net dat beetje extra flair geven aan uw evenement.

 

Service & Hospitality Crew

Onze Service & Hospitality Crew bestaat uit crewmembers die uw dranken en heerlijke gerechten uitserveren aan uw gasten en er voor zorgen dat uw gasten niets tekort komen. Tevens zorgen zij ervoor dat het lege en vuile mastiek wordt opgehaald tijdens uw evenement. Ook barmannen en barvrouwen behoren tot onze service & hospitality Crew. Wij kunnen ook op aanvraag special bartenders verzorgen die wat meer entertainment verzorgen achter de bar dan de standaard bartenders.

 

Op & Afbouw Crew 

Voor en na een evenement moet er vaak meubilair worden opgebouwd en afgebouwd en zijn vaak de eventmanager en het personeel die het evenement moeten draaien 3 a 4 uur voor het evenement al bezig met sjouwen, schuiven en aanvullen van al het meubilair en de inrichting. Het personeel is al vaak uitgeput voordat het evenement begint. Wij bieden de oplossing en verzorgen een op & afbouwcrew dat uw meubilair en inrichting opbouwt zodat de eventmanager en het personeel op een rustige manier, fris en fruitig het evenement kunnen draaien.

 

Heeft u een verhuurbedrijf en is het vaak het geval dat chauffeurs ook moeten opbouwen? Hierdoor verliest u tijd en loopt u het risico dat de volgende levering te laat aankomt. Ook voor verhuurbedrijven verzorgen wij een op & afbouwcrew dat uw meubilair en inrichting voor opdrachtgevers opbouwt, zodat uw chauffeur weer snel de weg op kan, naar de volgende levering.

 

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van onze Colourful Crew Members? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kan via het contactformulier of via de onderstaande contactgegevens.

 

Anuschka Fung Loy

Mobiel: +31 (0) 6 - 53 93 39 48

Email: contact@thecolourfulcrew.nl